TRIBE OF NOISE PRO
TRIBE OF NOISE PRO
Quality, hand picked and royalty free music
 

In uw zaak

 

klinkt muziek die werkt!

Bent u op zoek naar prettige “rechtenvrije” muziek voor in uw zaak? Wij hebben een aantal opties voor u op een rijtje gezet: 

BIZMUSIQ

 • BizMusiq | www.bizmusiq.com
  €24,95 per maand of €284,45 per jaar

  Heeft meerdere muziekkanalen van rustig tot energiek. Een van de kanalen is zelfs speciaal gemaakt voor sportscholen en een jong publiek. De muziekkanalen worden maandelijks door ons onderhouden.

  Op BizMusiq staat een gratis demo (een uur muziek per kanaal) om een eerste indruk te krijgen. Het abonnement is per maand of per jaar af te sluiten en daarmee kan Buma/Stemra en Sena worden opgezegd.

MUZIEK ONLINE ZAKELIJK

KHN MUZIEK

 • KHN Muziek | www.khnmuziek.nl
  €14,95 per maand of €169,95 per jaar

  Heeft 4 kanalen waaronder één speciaal kanaal voor restaurants. Deze dienst is alleen af te sluiten als u lid bent van Koninklijke Horeca Nederland. Ook hier een gratis demo.

ALLE DIENSTEN:

 • De muziek wordt door professionals handmatig geselecteerd uit de catalogus van moederbedrijf Tribe of Noise. Zij faciliteren tienduizenden aangesloten artiesten met heldere, eerlijke verdienmodellen en leveren muziek aan duizenden zakelijke klanten door heel Europa. Van de lokale lunchroom tot internationale fashionketens.

 • U hoeft geen muziekcomputer te kopen, huren of leasen. Onze diensten zijn af te spelen via het internet op een (tablet) pc, iPad, laptop etc.

 • Wij zijn marktleiders op het gebied van rechten-inclusieve (geen Buma/Stemra en Sena afdrachten) muziek. Wij leveren naast gewoon goede muziek ook een certificaat dat u bij het opzeggen of bij een eventuele controle van Buma en Sena kunt laten zien.

 • U heeft de keuze tussen maandelijkse - ideaal voor bedrijven die niet het hele jaar open zijn - en jaarlijkse abonnementen. Wilt u om welke reden dan ook stoppen dan is het sturen van een e-mail al voldoende.

 • Optioneel: Heeft u een SONOS audiosysteem - maakt niet uit welke - dan krijgt u naast de muziekkanalen ook een 13-tal afspeellijsten waaruit u eigen selecties kunt maken. Dit blijven we uitbouwen, klanten vinden het interessant om af te wisselen tussen onze muziekkanalen en afspeellijsten.   

Vragen / opmerkingen?

Het aanmaken van een account en het afsluiten van een abonnement kunt u via de bovenstaande websites direct doen maar mocht u nog vragen hebben of op zoek zijn naar maatwerk dan horen we het natuurlijk graag.

TEL 020 775 44 11

 
edited.jpg